pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor Maçına Hazır

05.03.2017 - 18:38, Güncelleme: 05.03.2017 - 18:38
 

Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor Maçına Hazır

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Beştepe...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan idman 5'e 2 pas çalışmasıyla başladı. Futbolcular daha sonra koordinasyon ve çıkış çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana, tedavisi süren Aleksandar Scekic katılmadı.Bu arada, Gençlerbirliği Kulübü, taraftarları için maraton tribünün 15, kapalı tribün biletlerinin ise 27 liradan satışa sunulduğunu açıkladı. Açıklamada ayrıca, Akhisar Belediyespor taraftarlarının da biletlerini 16 liradan satın alabilecekleri bildirildi.
ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Beştepe...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yapılan idman 5'e 2 pas çalışmasıyla başladı. Futbolcular daha sonra koordinasyon ve çıkış çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmana, tedavisi süren Aleksandar Scekic katılmadı.

Bu arada, Gençlerbirliği Kulübü, taraftarları için maraton tribünün 15, kapalı tribün biletlerinin ise 27 liradan satışa sunulduğunu açıkladı. Açıklamada ayrıca, Akhisar Belediyespor taraftarlarının da biletlerini 16 liradan satın alabilecekleri bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.