pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kepez Stadı Tanıtıldı

05.03.2017 - 17:58, Güncelleme: 05.03.2017 - 17:58
 

Kepez Stadı Tanıtıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas'ın Kepez Mahallesi'nde yaptırılan stat tanıtıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas'ın Kepez Mahallesi'nde yaptırılan stat tanıtıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, stadın tanıtımında yaptığı konuşmada, spora ve sporcuya yatırımlarının devam ettiğini belirterek, yapılan stadın Kepez halkına hayırlı olmasını diledi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da merkezdeki ve Başakpınar'daki statların yenilenmesinin ardından Kepez Stadı'nın da Büyükşehir Belediyesince yaptırıldığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet çalışacağız. Kepez'de birlik ve beraberlik maçları ve turnuvalar düzenleniyor. Kepez'e vermiş olduğumuz sözü Mustafa Çelik Başkanımız sayesinde gerçekleştirdik. Özellikle kendisine teşekkür ediyorum. Bu süreçte birlikte el ele güzel bir performans sergiledik." dedi. Tanıtıma, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas'ın Kepez Mahallesi'nde yaptırılan stat tanıtıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas'ın Kepez Mahallesi'nde yaptırılan stat tanıtıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, stadın tanıtımında yaptığı konuşmada, spora ve sporcuya yatırımlarının devam ettiğini belirterek, yapılan stadın Kepez halkına hayırlı olmasını diledi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da merkezdeki ve Başakpınar'daki statların yenilenmesinin ardından Kepez Stadı'nın da Büyükşehir Belediyesince yaptırıldığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet çalışacağız. Kepez'de birlik ve beraberlik maçları ve turnuvalar düzenleniyor. Kepez'e vermiş olduğumuz sözü Mustafa Çelik Başkanımız sayesinde gerçekleştirdik. Özellikle kendisine teşekkür ediyorum. Bu süreçte birlikte el ele güzel bir performans sergiledik." dedi.

Tanıtıma, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.