pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek'te Şeker Pancarı Çapa Fiyatları Belirlendi

03.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 03.06.2017 - 16:18
 

Gemerek'te Şeker Pancarı Çapa Fiyatları Belirlendi

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Gemerek Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantının sonunda şeker pancarı çapa fiyatı, işçilerde 55...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Gemerek Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantının sonunda şeker pancarı çapa fiyatı, işçilerde 55 lira, işçi çavuşlarında 100 lira olarak açıklandı.Ziraat Odası'nda 2017 yılı şeker pancarı çapa fiyatları ve yevmiyeli işçilerin gündelik ücretlerinin görüşülmesi için toplantı yapıldı.Toplantıda alınan karara göre işçilerin gündelik yevmiyesi 55 lira, işçi çavuşlarının gündelik yevmiyesi 100 lira olarak belirlendi.Gemerek Ziraat Odası Başkanlığınca alınan bu kararın yalnızca temiz ve düzenli yapılan işçiliklerde uygulanabileceği belirtildi.Toplantıya Gemerek Ziraat Odası Başkanı İhsan Sarıdağ, çiftçi temsilcileri, koruma başkanlığı ve pancar işçisi çavuşları katıldı.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Gemerek Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantının sonunda şeker pancarı çapa fiyatı, işçilerde 55...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Gemerek Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantının sonunda şeker pancarı çapa fiyatı, işçilerde 55 lira, işçi çavuşlarında 100 lira olarak açıklandı.

Ziraat Odası'nda 2017 yılı şeker pancarı çapa fiyatları ve yevmiyeli işçilerin gündelik ücretlerinin görüşülmesi için toplantı yapıldı.

Toplantıda alınan karara göre işçilerin gündelik yevmiyesi 55 lira, işçi çavuşlarının gündelik yevmiyesi 100 lira olarak belirlendi.

Gemerek Ziraat Odası Başkanlığınca alınan bu kararın yalnızca temiz ve düzenli yapılan işçiliklerde uygulanabileceği belirtildi.

Toplantıya Gemerek Ziraat Odası Başkanı İhsan Sarıdağ, çiftçi temsilcileri, koruma başkanlığı ve pancar işçisi çavuşları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.