pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akıncılar'da "Çeyiz Bank" Projesi

03.06.2017 - 15:58, Güncelleme: 03.06.2017 - 15:58
 

Akıncılar'da "Çeyiz Bank" Projesi

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde ihtiyaç sahibi nişanlı kızlar için "Çeyiz Bank" projesi başlatıldı.Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde ihtiyaç sahibi nişanlı kızlar için "Çeyiz Bank" projesi başlatıldı.Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve ilçedeki gönül elçilerinin desteğiyle başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahibi nişanlı olan genç kızların düğün eksikleri gideriliyor. Kaymakamı Akın Karagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi nişanlı genç kızların düğün eksiklerini gidermek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını belirterek, "Özgür iradeyle ve dayanışma ruhu içinde herhangi bir maddi karşılık beklemeksizin hizmet veren gönül elçilerimiz, ilçe merkezi ve köylerde nişanlı kızların eksiklerini kendi çabalarıyla gideriyor. Gideremedikleri büyük eksikler de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız sayesinde karşılanıyor. 'Kimsesizlerin kimsesiyiz' sloganıyla çocuklarımızın mutluluğuna katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor. Bu çerçevede bu hizmete gönül vermiş gönül elçilerimize de teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde ihtiyaç sahibi nişanlı kızlar için "Çeyiz Bank" projesi başlatıldı.Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde ihtiyaç sahibi nişanlı kızlar için "Çeyiz Bank" projesi başlatıldı.

Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve ilçedeki gönül elçilerinin desteğiyle başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahibi nişanlı olan genç kızların düğün eksikleri gideriliyor.

Kaymakamı Akın Karagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi nişanlı genç kızların düğün eksiklerini gidermek amacıyla böyle bir uygulamayı başlattıklarını belirterek, "Özgür iradeyle ve dayanışma ruhu içinde herhangi bir maddi karşılık beklemeksizin hizmet veren gönül elçilerimiz, ilçe merkezi ve köylerde nişanlı kızların eksiklerini kendi çabalarıyla gideriyor. Gideremedikleri büyük eksikler de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız sayesinde karşılanıyor. 'Kimsesizlerin kimsesiyiz' sloganıyla çocuklarımızın mutluluğuna katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor. Bu çerçevede bu hizmete gönül vermiş gönül elçilerimize de teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.