pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Cam Kadehlerle Konser

Siyaset 16.11.2016 - 13:18, Güncelleme: 16.11.2016 - 13:18
 

Eskişehir'de Cam Kadehlerle Konser

"Glass Duo" grubu, 18 Kasım'daki konserlerinde, enstrüman olarak kullandıkları kadehlerle birçok eseri seslendirecek

ESKİŞEHİR (AA) - Sanatçı Anna ve Arkadiusz Szafraniec çiftinden oluşan "Glass Duo" adlı grup, enstrüman olarak kullandıkları cam kadehlerle 18 Kasım'da Eskişehir'de konser verecek."Cam ikilisi" olarak anılan Anna ve Arkadiusz Szafraniec, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Polonya'nın Ankara Büyükelçiliği katkılarıyla kente gelecek.Anna ve Arkadiusz Szafraniec, şef Ender Sakpınar'ın yöneteceği Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde cam kadehlerle konser verecek. Etkinlikte, Chopin'den Sting'e, Çaykovski'den Piazzolla'ya kadar ünlü bestecilerin eserleri seslendirilecek.Konser, 18 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.
"Glass Duo" grubu, 18 Kasım'daki konserlerinde, enstrüman olarak kullandıkları kadehlerle birçok eseri seslendirecek

ESKİŞEHİR (AA) - Sanatçı Anna ve Arkadiusz Szafraniec çiftinden oluşan "Glass Duo" adlı grup, enstrüman olarak kullandıkları cam kadehlerle 18 Kasım'da Eskişehir'de konser verecek.

"Cam ikilisi" olarak anılan Anna ve Arkadiusz Szafraniec, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Polonya'nın Ankara Büyükelçiliği katkılarıyla kente gelecek.

Anna ve Arkadiusz Szafraniec, şef Ender Sakpınar'ın yöneteceği Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde cam kadehlerle konser verecek. Etkinlikte, Chopin'den Sting'e, Çaykovski'den Piazzolla'ya kadar ünlü bestecilerin eserleri seslendirilecek.

Konser, 18 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.