pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir’de Kitap Okuma Etkinliği Yapıldı

16.11.2016 - 13:18, Güncelleme: 16.11.2016 - 13:18
 

Seydişehir’de Kitap Okuma Etkinliği Yapıldı

KONYA(AA) - Seydişehir ilçesinde kitap okuma etkinliği yapıldı.Özgüven Sistem Koleji Müdürü Durmuş Ali Çetin, yaptığı konuşmada, öğrencilere kitap...

KONYA(AA) - Seydişehir ilçesinde kitap okuma etkinliği yapıldı.Özgüven Sistem Koleji Müdürü Durmuş Ali Çetin, yaptığı konuşmada, öğrencilere kitap okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini aşılamak için etkinliğin düzenlendiğini söyledi.Bu konuda ilçedeki kitapçıların da kendilerine destek olduğunu aktaran Çetin, "Etkinliğe katılan kitapçılar öğrencilere kitap tanıtımı yaparken, yüzlerce hediye kitap dağıttılar. Okulumuzda düzenlenen etkinliğe stant açarak destek veren, öğrencilerimize çocuk kitaplarını hediye olarak kitap dağıtan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız öğrencilerimizin kitap okumasına yardımcı olmaktır." diye konuştu.
KONYA(AA) - Seydişehir ilçesinde kitap okuma etkinliği yapıldı.Özgüven Sistem Koleji Müdürü Durmuş Ali Çetin, yaptığı konuşmada, öğrencilere kitap...

KONYA(AA) - Seydişehir ilçesinde kitap okuma etkinliği yapıldı.

Özgüven Sistem Koleji Müdürü Durmuş Ali Çetin, yaptığı konuşmada, öğrencilere kitap okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini aşılamak için etkinliğin düzenlendiğini söyledi.

Bu konuda ilçedeki kitapçıların da kendilerine destek olduğunu aktaran Çetin, "Etkinliğe katılan kitapçılar öğrencilere kitap tanıtımı yaparken, yüzlerce hediye kitap dağıttılar. Okulumuzda düzenlenen etkinliğe stant açarak destek veren, öğrencilerimize çocuk kitaplarını hediye olarak kitap dağıtan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız öğrencilerimizin kitap okumasına yardımcı olmaktır." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.