pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'ta "2. Yaza Merhaba Konseri"

16.05.2017 - 11:08, Güncelleme: 16.05.2017 - 11:08
 

Çubuk'ta "2. Yaza Merhaba Konseri"

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, "2. Yaza Merhaba Konseri" verdi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, "2. Yaza Merhaba Konseri" verdi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren esnaf, memur ve emeklilerin aralarında bulunduğu koronun konseri, Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. THM sanatçısı koro şefi Cengiz Taşkent yönetiminde sahne alan koro, Ankara türküleri başta olmak üzere Nevşehir'den Afyon'a, Edirne'den Van'a, İzmir'den Malatya'ya Anadolu'nun dört bir yanından 20 eser seslendirildi. Daha sonra Ankara Kulübü Derneği üyeleri tarafından Bacıerenler gösterileri sunuldu. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, konserin ardından yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür etti. Koroya her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Acehan, "Türkülerle dolu güzel bir program yaşattınız. Ağzınıza ve yüreğinize sağlık. Başta koro şefimiz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum." dedi. Acehan, daha sonra koro üyelerine plaket ve çiçek verdi.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, "2. Yaza Merhaba Konseri" verdi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, "2. Yaza Merhaba Konseri" verdi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren esnaf, memur ve emeklilerin aralarında bulunduğu koronun konseri, Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

THM sanatçısı koro şefi Cengiz Taşkent yönetiminde sahne alan koro, Ankara türküleri başta olmak üzere Nevşehir'den Afyon'a, Edirne'den Van'a, İzmir'den Malatya'ya Anadolu'nun dört bir yanından 20 eser seslendirildi.

Daha sonra Ankara Kulübü Derneği üyeleri tarafından Bacıerenler gösterileri sunuldu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, konserin ardından yaptığı konuşmada, emeği geçenlere teşekkür etti.

Koroya her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Acehan, "Türkülerle dolu güzel bir program yaşattınız. Ağzınıza ve yüreğinize sağlık. Başta koro şefimiz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum." dedi.

Acehan, daha sonra koro üyelerine plaket ve çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.