pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş Kaymakamı Yılmaz, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

16.05.2017 - 11:03, Güncelleme: 16.05.2017 - 11:03
 

Ulaş Kaymakamı Yılmaz, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz ve eşi Kübra Yılmaz ile Sivaslı şehitler Hacı Avcı, Muhammet...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz ve eşi Kübra Yılmaz ile Sivaslı şehitler Hacı Avcı, Muhammet Onur Demir ve Musa Topaloğlu'nun ailelerine ziyaretlerde bulundu. Şehit aileleriyle sohbet edip istek ve sıkıntıları olup olmadığını öğrenen Yılmaz, şunları kaydetti: "Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Her türlü övgünün, saygının ve fedakarlığın üzerinde olan şehit aileleriyle büyük onur duyuyoruz. Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik en yüksek makam. Şehit annelerinin acılarına aynı duygularla ortak olup her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim."
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz ve eşi Kübra Yılmaz ile Sivaslı şehitler Hacı Avcı, Muhammet...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Yılmaz ve eşi Kübra Yılmaz ile Sivaslı şehitler Hacı Avcı, Muhammet Onur Demir ve Musa Topaloğlu'nun ailelerine ziyaretlerde bulundu.

Şehit aileleriyle sohbet edip istek ve sıkıntıları olup olmadığını öğrenen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Her türlü övgünün, saygının ve fedakarlığın üzerinde olan şehit aileleriyle büyük onur duyuyoruz. Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik en yüksek makam. Şehit annelerinin acılarına aynı duygularla ortak olup her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.