pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cü Yeni Stadyumuna Kavuşuyor

09.11.2017 - 11:33, Güncelleme: 09.11.2017 - 11:33
 

Cü Yeni Stadyumuna Kavuşuyor

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) yaptırılan yeni stadyumun, aralık ayı sonunda tamamlanmasının planlandığı bildirildi. CÜ Rektörü Prof....

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) yaptırılan yeni stadyumun, aralık ayı sonunda tamamlanmasının planlandığı bildirildi. CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, inşasında sona yaklaşılan stadyumla üniversitenin güzel bir spor alanına daha kavuşacağını belirtti. Bu yıl 14 Temmuz'da inşasına başlanan ve ışıklandırmalı olarak, yaklaşık 1 milyon lira yatırımla yaptırılan stadyumun aralık ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını kaydeden Yıldız, "Yeni stadyum bittiğinde öğrencilerimizin spor yapabilecekleri alanlar artacak. Amacımız spora ve sporcuya yatırım yaparak hem Üniversitemizin hem Sivas’ın geçmişte olduğu gibi bugün de spor alanında adını ülke ve dünya çapında duyurmak. Bunun için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.Yıldız, kampüs içesinde yaptırılan stadyumun dışında, üniversitenin 3 spor salonu, 1 kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, 5 açık tenis kortu, 1 çim futbol sahası, 2 açık halı saha, 1 açık basketbol ve voleybol sahası, 2 kapalı tenis kortu ve 1 kapalı halı sahaya sahip olduğunu bildirdi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) yaptırılan yeni stadyumun, aralık ayı sonunda tamamlanmasının planlandığı bildirildi. CÜ Rektörü Prof....

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) yaptırılan yeni stadyumun, aralık ayı sonunda tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, inşasında sona yaklaşılan stadyumla üniversitenin güzel bir spor alanına daha kavuşacağını belirtti.

Bu yıl 14 Temmuz'da inşasına başlanan ve ışıklandırmalı olarak, yaklaşık 1 milyon lira yatırımla yaptırılan stadyumun aralık ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını kaydeden Yıldız, "Yeni stadyum bittiğinde öğrencilerimizin spor yapabilecekleri alanlar artacak. Amacımız spora ve sporcuya yatırım yaparak hem Üniversitemizin hem Sivas’ın geçmişte olduğu gibi bugün de spor alanında adını ülke ve dünya çapında duyurmak. Bunun için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yıldız, kampüs içesinde yaptırılan stadyumun dışında, üniversitenin 3 spor salonu, 1 kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, 5 açık tenis kortu, 1 çim futbol sahası, 2 açık halı saha, 1 açık basketbol ve voleybol sahası, 2 kapalı tenis kortu ve 1 kapalı halı sahaya sahip olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.