pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Kasım'a Doğru

09.11.2017 - 11:28, Güncelleme: 09.11.2017 - 11:28
 

10 Kasım'a Doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ünlü, mesajında,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ünlü, mesajında, geleceğe ışık tutan fikirlerin, çağdaşlığın ve ölümsüz eserlerin sahibi Mustafa Kemal Atatürk'ün, sadece Türkiye'de değil bütün dünyayı derinden etkileyen ve tarihe yön veren büyük bir devlet adamı olduğunu ifade etti.Ünlü, şunları kaydetti:"Aziz milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Atatürk, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün kurduğu Cumhuriyeti çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmakta kararlıyız. Bu inançla Onun gösterdiği muasır medeniyetleri aşma hedefine doğru, milletimizin her ferdine en ileri hayat standartlarını sağlamak azim ve kararlılığı ile birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden çalışmaktayız. Uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkmalı, Cumhuriyetimizi yaşatmanın, hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu unutmamalıyız."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ünlü, mesajında,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ünlü, mesajında, geleceğe ışık tutan fikirlerin, çağdaşlığın ve ölümsüz eserlerin sahibi Mustafa Kemal Atatürk'ün, sadece Türkiye'de değil bütün dünyayı derinden etkileyen ve tarihe yön veren büyük bir devlet adamı olduğunu ifade etti.

Ünlü, şunları kaydetti:

"Aziz milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Atatürk, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün kurduğu Cumhuriyeti çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmakta kararlıyız. Bu inançla Onun gösterdiği muasır medeniyetleri aşma hedefine doğru, milletimizin her ferdine en ileri hayat standartlarını sağlamak azim ve kararlılığı ile birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden çalışmaktayız. Uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkmalı, Cumhuriyetimizi yaşatmanın, hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu unutmamalıyız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.