pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Coşkun, başarılı çalışmalarının mükafatlarını almaya devam ediyor

12.12.2016 - 19:00, Güncelleme: 12.12.2016 - 19:00
 

Coşkun, başarılı çalışmalarının mükafatlarını almaya devam ediyor

Bolu Vali Yardımcısı Sivas'lı hemşehrimiz Ünal Coşkun, Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile 1’incisi sınıf Mülki Amir Kadrosuna yükseltildi.

Bolu Vali Yardımcısı Sivas'lı hemşehrimiz Ünal Coşkun, Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile 1’incisi sınıf Mülki Amir Kadrosuna yükseltildi.İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümeni’nin almış olduğu karar ile 51 isim 1’inci sınıf mülki amir kadrosuna yükseltildi. Yükseltilen isimler arasında Bolu Vali Yardımcısı Ünal Coşkun da yer aldı. Haziran 2015 tarihinden bu yana Bolu Vali Yardımcılığı görevini yürüten Coşkun, aynı zaman da Yeniçağa Kaymakam Vekilliği görevini de sürdürüyor. Ünal COŞKUN Kimdir?1970 yılında Sivas’ta doğdu. İlköğrenimini ulaş'ta ortaöğrenimini Sivas Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi Ekonomi bölümünden 1993 yılında mezun oldu. 1993–1994 yılları arasında TÜİK'de, 1994–1996 yılları arasında Ostim'de (Organize Sanayi Müdürlüğü) bünyesinde Halkla İlişkiler Müdürü olarak ve yine aynı kuruma ait Ostim Radyo- TV'de Sorumlu Müdür olarak çalıştı.1997-1998'de kısa dönem askerlik görevinden sonra girdiği Mülki İdare Amirliği mesleğinde Ortaca (Muğla), Mudurnu(Bolu) Kaymakam Vekilliği ve Tefenni (Burdur) Çukurca (Hakkari) Yahşihan (Kırıkkale) Kurşunlu (Çankırı) Kaymakamlığı Kars Vali Yardımcılığı ve Bartın Vali Yardımcılığı yaptı.Mesleki alanda araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere altı ay süre ile İngiltere'de bulundu.28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Bolu Vali Yardımcılığına atandı.Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Bolu Vali Yardımcısı Sivas'lı hemşehrimiz Ünal Coşkun, Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile 1’incisi sınıf Mülki Amir Kadrosuna yükseltildi.

Bolu Vali Yardımcısı Sivas'lı hemşehrimiz Ünal Coşkun, Resmi Gazete’de yayınlanan kararname ile 1’incisi sınıf Mülki Amir Kadrosuna yükseltildi.

İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümeni’nin almış olduğu karar ile 51 isim 1’inci sınıf mülki amir kadrosuna yükseltildi. Yükseltilen isimler arasında Bolu Vali Yardımcısı Ünal Coşkun da yer aldı. Haziran 2015 tarihinden bu yana Bolu Vali Yardımcılığı görevini yürüten Coşkun, aynı zaman da Yeniçağa Kaymakam Vekilliği görevini de sürdürüyor.

fb_img_1481562821029.jpg

 

Ünal COŞKUN Kimdir?

1970 yılında Sivas’ta doğdu. İlköğrenimini ulaş'ta ortaöğrenimini Sivas Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi Ekonomi bölümünden 1993 yılında mezun oldu. 1993–1994 yılları arasında TÜİK'de, 1994–1996 yılları arasında Ostim'de (Organize Sanayi Müdürlüğü) bünyesinde Halkla İlişkiler Müdürü olarak ve yine aynı kuruma ait Ostim Radyo- TV'de Sorumlu Müdür olarak çalıştı.

1997-1998'de kısa dönem askerlik görevinden sonra girdiği Mülki İdare Amirliği mesleğinde Ortaca (Muğla), Mudurnu(Bolu) Kaymakam Vekilliği ve Tefenni (Burdur) Çukurca (Hakkari) Yahşihan (Kırıkkale) Kurşunlu (Çankırı) Kaymakamlığı Kars Vali Yardımcılığı ve Bartın Vali Yardımcılığı yaptı.

Mesleki alanda araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere altı ay süre ile İngiltere'de bulundu.

28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Bolu Vali Yardımcılığına atandı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.