pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Fetö/pdy Operasyonu

12.12.2016 - 18:23, Güncelleme: 12.12.2016 - 18:23
 

Aksaray'da Fetö/pdy Operasyonu

Aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı

AKARAY (AA) - Aksaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, haklarında gözaltı kararı verilen 9 kişinin yakalanması için operasyon düzenledi.Operasyonda, aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 2 kişinin ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor.Aksaray Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere, emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı

AKARAY (AA) - Aksaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, haklarında gözaltı kararı verilen 9 kişinin yakalanması için operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında infaz koruma memuru, zabıt katibi ve denetimli serbestlik memurların bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 2 kişinin ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Aksaray Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.