pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Doğalgaz Borusu Patladı

07.02.2017 - 12:18, Güncelleme: 07.02.2017 - 12:18
 

Çankırı'da Doğalgaz Borusu Patladı

Yol genişletme çalışmaları sırasında iş makinesinin patlattığı doğalgaz borusundan sızan gazdan etkilenmemesi amacıyla Şehit Yahya Çoşkuner Ortaokulu'ndaki öğrenciler tahliye edildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yol genişletme çalışmaları sırasında iş makinesinin patlattığı doğalgaz borusundan sızan gaz nedeniyle bölgedeki bir ortaokul tedbir amacıyla boşaltıldı.Aksu Mahallesi Hanımsuyu Sokak Atatürk Yolu mevkisinde bisiklet yolu açmak için yürütülen yol genişletme çalışmaları sırasında bir iş makinesi, doğalgaz borusunu patlattı. Açığa çıkan gaz kokusu nedeniyle bölgeye yaklaşık 100 metre uzaklıktaki Şehit Yahya Çoşkuner Ortaokulu idaresi, tedbir amacıyla öğrencilerin tahliye edilmesini kararlaştırdı. Bölgeye yönlendirilen doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri de kısa sürede sızıntı yapan borudaki gaz akışını kesti. İtfaiye ekipleri ise yangın çıkma ihtimaline karşı bölgede önlem aldı.Gaz kokusunun dağılmasının ardından okulda öğleden sonra eğitim öğretimin devam edeceği bildirildi.Doğalgaz dağıtım şirketinin Çankırı İşletme Müdürü Mahmut Kasar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş makinesinin 6 inçlik çelik doğalgaz borusuna hasar vermesi üzerine patlama sesi duyulduğunu söyledi.Kısa sürede bölgede gerekli önlemleri aldıklarını belirten Kasar, "19 barlık borunun patlatılması nedeniyle yüksek bir ses açığa çıktı. Vanamızı kapatıp gazı kestik. Sızıntının ardından gazın alev almaması ise büyük şans. Şu anda tehlikeli bir durum yok." dedi. Kasar, bölgeye iki hat döşedikleri için doğalgaz kesintisi yaşanmayacağını kaydetti.
Yol genişletme çalışmaları sırasında iş makinesinin patlattığı doğalgaz borusundan sızan gazdan etkilenmemesi amacıyla Şehit Yahya Çoşkuner Ortaokulu'ndaki öğrenciler tahliye edildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yol genişletme çalışmaları sırasında iş makinesinin patlattığı doğalgaz borusundan sızan gaz nedeniyle bölgedeki bir ortaokul tedbir amacıyla boşaltıldı.

Aksu Mahallesi Hanımsuyu Sokak Atatürk Yolu mevkisinde bisiklet yolu açmak için yürütülen yol genişletme çalışmaları sırasında bir iş makinesi, doğalgaz borusunu patlattı.

Açığa çıkan gaz kokusu nedeniyle bölgeye yaklaşık 100 metre uzaklıktaki Şehit Yahya Çoşkuner Ortaokulu idaresi, tedbir amacıyla öğrencilerin tahliye edilmesini kararlaştırdı.

Bölgeye yönlendirilen doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri de kısa sürede sızıntı yapan borudaki gaz akışını kesti. İtfaiye ekipleri ise yangın çıkma ihtimaline karşı bölgede önlem aldı.

Gaz kokusunun dağılmasının ardından okulda öğleden sonra eğitim öğretimin devam edeceği bildirildi.

Doğalgaz dağıtım şirketinin Çankırı İşletme Müdürü Mahmut Kasar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş makinesinin 6 inçlik çelik doğalgaz borusuna hasar vermesi üzerine patlama sesi duyulduğunu söyledi.

Kısa sürede bölgede gerekli önlemleri aldıklarını belirten Kasar, "19 barlık borunun patlatılması nedeniyle yüksek bir ses açığa çıktı. Vanamızı kapatıp gazı kestik. Sızıntının ardından gazın alev almaması ise büyük şans. Şu anda tehlikeli bir durum yok." dedi.

Kasar, bölgeye iki hat döşedikleri için doğalgaz kesintisi yaşanmayacağını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.