pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kulu'da "Benim Kahramanım" Masal Yarışması

07.02.2017 - 12:08, Güncelleme: 07.02.2017 - 12:08
 

Kulu'da "Benim Kahramanım" Masal Yarışması

KONYA (AA) - Konya'da, Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi (EKİP 42) kapsamında düzenlenen ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı "Benim Kahramanım"...

KONYA (AA) - Konya'da, Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi (EKİP 42) kapsamında düzenlenen ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı "Benim Kahramanım" masal yazma yarışmasında Nisa Nur Akgün il birincisi oldu.Kulu Merkez İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, masal yazma dalında il birincisi olmanın gururunu yaşadığını söyledi.Elde edilen derecenin kendisi için sürpriz olduğunu aktaran Akgün, "Masal yazma konusunda kendime güveniyorum fakat il birinciliği benim için de sürpriz oldu. Şu an çok mutluyum. Bu süreçte bana desteğini esirgemeyen ailem ve öğretmenlerime teşekkür ederim." diye konuştu.Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ise düzenlenen her projede kendilerine ilk sıralarda olma hedefi koyduklarını ifade ederek, yarışmada birinci olan Akgün'ü tebrik etti.
KONYA (AA) - Konya'da, Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi (EKİP 42) kapsamında düzenlenen ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı "Benim Kahramanım"...

KONYA (AA) - Konya'da, Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi (EKİP 42) kapsamında düzenlenen ilkokul 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı "Benim Kahramanım" masal yazma yarışmasında Nisa Nur Akgün il birincisi oldu.

Kulu Merkez İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, masal yazma dalında il birincisi olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Elde edilen derecenin kendisi için sürpriz olduğunu aktaran Akgün, "Masal yazma konusunda kendime güveniyorum fakat il birinciliği benim için de sürpriz oldu. Şu an çok mutluyum. Bu süreçte bana desteğini esirgemeyen ailem ve öğretmenlerime teşekkür ederim." diye konuştu.

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ise düzenlenen her projede kendilerine ilk sıralarda olma hedefi koyduklarını ifade ederek, yarışmada birinci olan Akgün'ü tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.