pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Duruay, 3 Yılda 595 Çiftin Nikahını Kıydı

27.10.2017 - 13:43, Güncelleme: 27.10.2017 - 13:43
 

Başkan Duruay, 3 Yılda 595 Çiftin Nikahını Kıydı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 2014'te göreve geldiği günden bu yana 595 çiftin nikahını kıydı.Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 2014'te göreve geldiği günden bu yana 595 çiftin nikahını kıydı.Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Duruay'ın vatandaşları özel günlerinde yalnız bırakmadığı, cenaze, düğün, kına, nişan, sünnet, açılış ve asker gecelerine de katıldığı kaydedildi. Açıklamada, nikahtan sonra çiftlere önerilerde de bulunan Başkan Duruay'ın şu ifadelerine yer verildi:"Birçok gencimizin, yaşlımızın mutluluğuna şahit oldum. Evlilik insanın önemli dönüm noktalarından bir tanesi. Yaşamları boyunca çiftlerin mutlu bir evlilik hayatı yürütmeleri toplumun barış ve huzuruyla da aynı orantıda oluyor. Evlenen çiftlerimize huzur ve mutluluğu yakalamaları temennisinde bulunuyor, ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum."
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 2014'te göreve geldiği günden bu yana 595 çiftin nikahını kıydı.Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 2014'te göreve geldiği günden bu yana 595 çiftin nikahını kıydı.

Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Duruay'ın vatandaşları özel günlerinde yalnız bırakmadığı, cenaze, düğün, kına, nişan, sünnet, açılış ve asker gecelerine de katıldığı kaydedildi.

Açıklamada, nikahtan sonra çiftlere önerilerde de bulunan Başkan Duruay'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Birçok gencimizin, yaşlımızın mutluluğuna şahit oldum. Evlilik insanın önemli dönüm noktalarından bir tanesi. Yaşamları boyunca çiftlerin mutlu bir evlilik hayatı yürütmeleri toplumun barış ve huzuruyla da aynı orantıda oluyor. Evlenen çiftlerimize huzur ve mutluluğu yakalamaları temennisinde bulunuyor, ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.