pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

27.10.2017 - 13:43, Güncelleme: 27.10.2017 - 13:43
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelik, mesajında, Türk milletinin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelik, mesajında, Türk milletinin fakru zaruret içinde büyük bir kahramanlık göstererek düşmanı yurttan kovduğunu ve bu büyük zaferi Cumhuriyet ile taçlandırdığını kaydetti. Türk milletinin, egemenliğine kast eden düşmanlara karşı her dönemde mücadele ederek destanlar yazdığını belirten Çelik, şunları kaydetti:"Ülkemizi parçalamak isteyen düşmanlara karşı tek vücut olarak verdiğimiz İstiklal Mücadelesi bunun en güzel örneğidir. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki hain planlarından vazgeçmeyen şer güçler, farklı zamanlarda ve farklı şekillerde planlarını devreye soksalar da aziz milletimiz bu oyunların hepsini bozmuştur. Milletimize ve devletimize karşı yapılan düşmanlıklar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hak ettikleri karşılığı görecek ve her türlü şer odağı eninde sonunda kurutulacaktır. Çünkü devletimiz büyük, milletimiz kararlıdır."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çelik, mesajında, Türk milletinin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelik, mesajında, Türk milletinin fakru zaruret içinde büyük bir kahramanlık göstererek düşmanı yurttan kovduğunu ve bu büyük zaferi Cumhuriyet ile taçlandırdığını kaydetti.

Türk milletinin, egemenliğine kast eden düşmanlara karşı her dönemde mücadele ederek destanlar yazdığını belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Ülkemizi parçalamak isteyen düşmanlara karşı tek vücut olarak verdiğimiz İstiklal Mücadelesi bunun en güzel örneğidir. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki hain planlarından vazgeçmeyen şer güçler, farklı zamanlarda ve farklı şekillerde planlarını devreye soksalar da aziz milletimiz bu oyunların hepsini bozmuştur. Milletimize ve devletimize karşı yapılan düşmanlıklar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hak ettikleri karşılığı görecek ve her türlü şer odağı eninde sonunda kurutulacaktır. Çünkü devletimiz büyük, milletimiz kararlıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.