pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avanos'ta Bağbozumu Ve Pilav Günü Etkinliği

Siyaset 25.10.2017 - 12:53, Güncelleme: 25.10.2017 - 12:53
 

Avanos'ta Bağbozumu Ve Pilav Günü Etkinliği

NEVŞEHİR (AA) - CHP Avanos Kadın Kolları Teşkilatınca, bağbozumu ve pilav günü etkinliği düzenledi.İlçe meydanında stant oluşturan kadınlar, vatandaşlara...

NEVŞEHİR (AA) - CHP Avanos Kadın Kolları Teşkilatınca, bağbozumu ve pilav günü etkinliği düzenledi.İlçe meydanında stant oluşturan kadınlar, vatandaşlara pilav ve üzüm ikramında bulundu.CHP Avanos Kadın Kolları Başkanı Sevdar Haklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliğin siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin bütün vatandaşların aynı sofrayı paylaşaması amacıyla düzenlendiğini kaydetti.Haklı, "Millet olarak binlerce yıldır bu topraklarda, ortak değerlerimiz etrafında birleşip, aynı sofrada oturup bir lokma aşını paylaşan kardeşler olarak yaşadık. Etkinliğimizin asıl amacı da ortak değerlerimiz etrafında her zaman bir arada olabilmektir. Emeği geçen ve bugün burada bizimle aynı karavanadan yemek yiyen katılımcılara teşekkür ederim." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - CHP Avanos Kadın Kolları Teşkilatınca, bağbozumu ve pilav günü etkinliği düzenledi.İlçe meydanında stant oluşturan kadınlar, vatandaşlara...

NEVŞEHİR (AA) - CHP Avanos Kadın Kolları Teşkilatınca, bağbozumu ve pilav günü etkinliği düzenledi.

İlçe meydanında stant oluşturan kadınlar, vatandaşlara pilav ve üzüm ikramında bulundu.

CHP Avanos Kadın Kolları Başkanı Sevdar Haklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliğin siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin bütün vatandaşların aynı sofrayı paylaşaması amacıyla düzenlendiğini kaydetti.

Haklı, "Millet olarak binlerce yıldır bu topraklarda, ortak değerlerimiz etrafında birleşip, aynı sofrada oturup bir lokma aşını paylaşan kardeşler olarak yaşadık. Etkinliğimizin asıl amacı da ortak değerlerimiz etrafında her zaman bir arada olabilmektir. Emeği geçen ve bugün burada bizimle aynı karavanadan yemek yiyen katılımcılara teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.