pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" Projesi

25.10.2017 - 12:48, Güncelleme: 25.10.2017 - 12:48
 

"Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" Projesi

ÇANKIRI (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında Çankırı'da...

ÇANKIRI (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında Çankırı'da hiç sinemaya gitmemiş öğrenciler, beyaz perdeyle tanıştırılıyor.Türkiye genelinde 1 milyon öğrencinin sinemayla buluşturulacağı proje kapsamında Çankırı'da da özellikle köylerde yaşayan ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş 3 bin 300 öğrenci tespit edildi.Projenin ilk gününde sinemaya götürülen 300 öğrenci, beyaz perdeyle tanıştı. Sinemaya gelen öğrenciler, patlamış mısır ve su ikramının ardından salonlara alındı. Dört salonda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler "Ertuğrul 1890" filmini izledi.Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, öğrencilerle filmi izledikten sonra yaptığı açıklamada, proje kapsamında her kurumun üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ve öğrencilerin sinemaya gitmesinin sağladığını söyledi.Yıl sonuna kadar 3 bin 300 öğrenciyi sinemayla buluşturacaklarını belirten Aslaner, "Bu filmler seçilmiş filmlerdir. Bugün sizler bu projenin ilk uygulayıcıları olacaksınız. İnşallah filmi beğenirsiniz. Çankırı merkez ve ilçelerden öğrenciler gelecek. İlçelerden gelen öğrencilere yemek ikramı da olacak. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.
ÇANKIRI (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında Çankırı'da...

ÇANKIRI (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında Çankırı'da hiç sinemaya gitmemiş öğrenciler, beyaz perdeyle tanıştırılıyor.

Türkiye genelinde 1 milyon öğrencinin sinemayla buluşturulacağı proje kapsamında Çankırı'da da özellikle köylerde yaşayan ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş 3 bin 300 öğrenci tespit edildi.

Projenin ilk gününde sinemaya götürülen 300 öğrenci, beyaz perdeyle tanıştı.

Sinemaya gelen öğrenciler, patlamış mısır ve su ikramının ardından salonlara alındı. Dört salonda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler "Ertuğrul 1890" filmini izledi.

Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, öğrencilerle filmi izledikten sonra yaptığı açıklamada, proje kapsamında her kurumun üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ve öğrencilerin sinemaya gitmesinin sağladığını söyledi.

Yıl sonuna kadar 3 bin 300 öğrenciyi sinemayla buluşturacaklarını belirten Aslaner, "Bu filmler seçilmiş filmlerdir. Bugün sizler bu projenin ilk uygulayıcıları olacaksınız. İnşallah filmi beğenirsiniz. Çankırı merkez ve ilçelerden öğrenciler gelecek. İlçelerden gelen öğrencilere yemek ikramı da olacak. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.