pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Arakanlı Müslümanlar İçin Yardım Toplandı

15.09.2017 - 14:28, Güncelleme: 15.09.2017 - 14:28
 

Arakanlı Müslümanlar İçin Yardım Toplandı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta cuma namazı sonrası bütün camilerde Arakanlı Müslümanlar için yardım toplandı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta cuma namazı sonrası bütün camilerde Arakanlı Müslümanlar için yardım toplandı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Arakanlı Müslümanlara yardım için başlatılan "Arakan'ı Yalnız Bırakma" yardım kampanyası kapsamında Yozgat'ta cuma namazı çıkışı bütün camilerde yardım toplandı. Yardım yapan vatandaşlardan Fevzi Taşarslan, Arkan'da Müslümanların zulüm gördüğünü, yerlerinden, yurtlarından çıkarıldığını belirterek, "Dünyanın neresinde olursa olsun, bütün Müslümanlar birbirlerine yardım yapmalı. Onların acısını paylaşmalıdır. Bu konuda milletimiz elinden gelen yardımı ve desteği yapmaya çalışıyor. Biz de cami çıkışında az da olsa yardımımızı yaptık." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ta cuma namazı sonrası bütün camilerde Arakanlı Müslümanlar için yardım toplandı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta cuma namazı sonrası bütün camilerde Arakanlı Müslümanlar için yardım toplandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Arakanlı Müslümanlara yardım için başlatılan "Arakan'ı Yalnız Bırakma" yardım kampanyası kapsamında Yozgat'ta cuma namazı çıkışı bütün camilerde yardım toplandı.

Yardım yapan vatandaşlardan Fevzi Taşarslan, Arkan'da Müslümanların zulüm gördüğünü, yerlerinden, yurtlarından çıkarıldığını belirterek, "Dünyanın neresinde olursa olsun, bütün Müslümanlar birbirlerine yardım yapmalı. Onların acısını paylaşmalıdır. Bu konuda milletimiz elinden gelen yardımı ve desteği yapmaya çalışıyor. Biz de cami çıkışında az da olsa yardımımızı yaptık." dedi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.