pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

30. Ahilik Haftası'na Doğru

15.09.2017 - 14:18, Güncelleme: 15.09.2017 - 14:18
 

30. Ahilik Haftası'na Doğru

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında 30. Ahilik Haftası kutlamaları hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı.Valilikten...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında 30. Ahilik Haftası kutlamaları hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan Vali Şentürk, Ahilik Haftası'nın Kırşehir'e yakışır bir şekilde kutlanması için gayret gösterdiklerini ifade etti.18-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak 30. Ahilik Haftası etkinliklerine son şeklin verildiğini, kente gelen misafirlerin ve katılımcıların en iyi şekilde ağırlanacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:"Ahilik, bütün insanlığı kapsayan en büyük medeniyet projesidir. Bizler de Ahi Evran-ı Veli’nin başlattığı Ahiliği yaşatmak ve tüm dünyaya tanıtmak amacıyla hazırladığımız etkinlikleri Ahi kenti Kırşehir’e yakışır bir şekilde gerçekleştirme amacındayız. Programın eksiksiz, sorunsuz, en iyi şekilde yürütülmesi için çalışıyoruz. Bu seneki Ahilik Haftası kutlamalarına bütün esnafımızın ve vatandaşlarımızın yoğun katılım göstermelerini bekliyoruz."Toplantıya, kutlama kurulu üyeleri, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında 30. Ahilik Haftası kutlamaları hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı.Valilikten...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında 30. Ahilik Haftası kutlamaları hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan Vali Şentürk, Ahilik Haftası'nın Kırşehir'e yakışır bir şekilde kutlanması için gayret gösterdiklerini ifade etti.

18-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak 30. Ahilik Haftası etkinliklerine son şeklin verildiğini, kente gelen misafirlerin ve katılımcıların en iyi şekilde ağırlanacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Ahilik, bütün insanlığı kapsayan en büyük medeniyet projesidir. Bizler de Ahi Evran-ı Veli’nin başlattığı Ahiliği yaşatmak ve tüm dünyaya tanıtmak amacıyla hazırladığımız etkinlikleri Ahi kenti Kırşehir’e yakışır bir şekilde gerçekleştirme amacındayız. Programın eksiksiz, sorunsuz, en iyi şekilde yürütülmesi için çalışıyoruz. Bu seneki Ahilik Haftası kutlamalarına bütün esnafımızın ve vatandaşlarımızın yoğun katılım göstermelerini bekliyoruz."

Toplantıya, kutlama kurulu üyeleri, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.