pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

28 Şubat'ın Yıl Dönümü

28.02.2017 - 14:43, Güncelleme: 28.02.2017 - 14:43
 

28 Şubat'ın Yıl Dönümü

KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Büyük, yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Büyük, yaptığı açıklamada, "Vefatının 6. yılını yad ettiğimiz merhum Necmettin Erbakan'ın başbakanlığını yaptığı 54. Hükümet'e karşı gerçekleştirilen darbe, aynı zamanda İslami kimliğe yönelik sistematik bir baskı süreciydi. Hükümet'e yönelik komplolarla, başörtüsü yasaklarıyla, kesintisiz eğitimle, katsayı engelleriyle, siyasi yasaklar ve yargılamalarla, Kur'an eğitimine yaş sınırlandırmasıyla, fişlemelerle anılan bu dönemin, artık kapanmış olduğunu herkes anlamalı ve manşetlerle hükümete ayar vermeye kimse yeltenmemelidir." ifadelerini kullandı.28 Şubat'ta Türkiye’nin milli değerleri ve varlıklarının bütün cephelerden saldırıya uğradığını aktaran Büyük, şunları kaydetti:"Millet iradesi ayaklar altına alınmış olup insan hakları, özgürlükler, inanç, insanlık ve medeniyet değerleri yok edilmek istenmiştir. 28 Şubat sadece siyasi iradeyi değil Türkiye’nin durdurulması, engellenmesi için ekonomik, kültürel, sosyal bütün değer ve varlıklarının hedef alındığı bir darbedir."
KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Büyük, yaptığı açıklamada,...

KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyük, yaptığı açıklamada, "Vefatının 6. yılını yad ettiğimiz merhum Necmettin Erbakan'ın başbakanlığını yaptığı 54. Hükümet'e karşı gerçekleştirilen darbe, aynı zamanda İslami kimliğe yönelik sistematik bir baskı süreciydi. Hükümet'e yönelik komplolarla, başörtüsü yasaklarıyla, kesintisiz eğitimle, katsayı engelleriyle, siyasi yasaklar ve yargılamalarla, Kur'an eğitimine yaş sınırlandırmasıyla, fişlemelerle anılan bu dönemin, artık kapanmış olduğunu herkes anlamalı ve manşetlerle hükümete ayar vermeye kimse yeltenmemelidir." ifadelerini kullandı.

28 Şubat'ta Türkiye’nin milli değerleri ve varlıklarının bütün cephelerden saldırıya uğradığını aktaran Büyük, şunları kaydetti:

"Millet iradesi ayaklar altına alınmış olup insan hakları, özgürlükler, inanç, insanlık ve medeniyet değerleri yok edilmek istenmiştir. 28 Şubat sadece siyasi iradeyi değil Türkiye’nin durdurulması, engellenmesi için ekonomik, kültürel, sosyal bütün değer ve varlıklarının hedef alındığı bir darbedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.