pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vergi Haftası

28.02.2017 - 14:43, Güncelleme: 28.02.2017 - 14:43
 

Vergi Haftası

KAYSERİ (AA) - Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Vergi Haftası dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.Günçavdı...

KAYSERİ (AA) - Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Vergi Haftası dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.Günçavdı ziyarette, hafta boyunca halkta vergi bilinci oluşması için etkinlik yapacaklarını, verginin önemini ve gönüllük esasına göre toplandığını anlatacaklarını kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de verginin zorla alınan değil, gönüllü verilen bedel olduğunun anlatılmasının önem taşıdığını vurguladı. Toplanan vergilerin yerine ulaştığının bilinmesi gerektiğini belirten Çelik, şöyle konuştu:"Özellikle son 15 yılda yapılan çalışmalarla insanların verdiği verginin heba edilmeyerek kendilerine hizmet olarak geri döndüğünün görülmesiyle vergi, gönüllü olarak verilen bir bedel haline geldi. Bu da bizi mutlu ediyor. Toplanan vergilerin bir kısmı da bize geliyor. Biz de bunları doğru projelerde kullanıyoruz. Tabi yatırımlar için sadece vergi gelirleri yetmiyor. Kendi kaynaklarımızı da üzerine koyuyor ve yatırım yapıyoruz."
KAYSERİ (AA) - Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Vergi Haftası dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.Günçavdı...

KAYSERİ (AA) - Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Vergi Haftası dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

Günçavdı ziyarette, hafta boyunca halkta vergi bilinci oluşması için etkinlik yapacaklarını, verginin önemini ve gönüllük esasına göre toplandığını anlatacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de verginin zorla alınan değil, gönüllü verilen bedel olduğunun anlatılmasının önem taşıdığını vurguladı.

Toplanan vergilerin yerine ulaştığının bilinmesi gerektiğini belirten Çelik, şöyle konuştu:

"Özellikle son 15 yılda yapılan çalışmalarla insanların verdiği verginin heba edilmeyerek kendilerine hizmet olarak geri döndüğünün görülmesiyle vergi, gönüllü olarak verilen bir bedel haline geldi. Bu da bizi mutlu ediyor. Toplanan vergilerin bir kısmı da bize geliyor. Biz de bunları doğru projelerde kullanıyoruz. Tabi yatırımlar için sadece vergi gelirleri yetmiyor. Kendi kaynaklarımızı da üzerine koyuyor ve yatırım yapıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.