pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

13.07.2017 - 14:03, Güncelleme: 13.07.2017 - 14:03
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Erciyes Dağı'nda "15 Zirvede 15 Demokrasi Ateşi" adıyla zirve tırmanışı yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 15 Temmuz şehitlerini anmak üzere "15 Zirvede 15 Demokrasi Ateşi" programı kapsamında zirve tırmanışı gerçekleştirilecek. Türkiye Dağcılık Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz Cumartesi günü Erciyes Dağı'nda zirve tırmanışı yapılacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Kayseri Dağcılık İl Temsilcisi Ahmet Duran, 15 Temmuz'da tanklara geçit vermeyerek bombalara göğüs geren, hain darbe girişimine karşı demokrasiyi korumak için canlarını ortaya koyan ve bu uğurda canlarını feda eden şehitleri anmak istediklerini belirtti.Duran, şunları kaydetti:"Şehitlerimizi anmak için Türkiye Dağcılık Federasyonu öncülüğünde '15 Temmuz'da 15 Zirvede 15 Demokrasi Ateşi' adıyla bir program hazırlandı. Bir demokrasi meşalesini de Erciyes'in zirvesinde yakmak için tırmanacağız. Zirvede saygı duruşu yapıp, İstiklal Marşı söyleyecek ve şehitlerimiz için dua edeceğiz. Bu seremoni doğudan batıya 15 Temmuz'da Süphan Dağı, Artos Dağı, Kaçkar Dağı, Erciyes Dağı, Hasan Dağı, Aladağlar Emler Zirvesi, Karacadağ, Düldül Dağı, Aydos Dağı, Bozdağ, Kızlar Sivrisi, Kazdağları, Uludağ, Ilgaz Dağı ve Istranca Dağı'nın zirvelerinde saat 10.00'da, aynı anda yapılacak. Zirve tırmanışına yaklaşık 50 dağcı katılacak.''
Erciyes Dağı'nda "15 Zirvede 15 Demokrasi Ateşi" adıyla zirve tırmanışı yapılacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 15 Temmuz şehitlerini anmak üzere "15 Zirvede 15 Demokrasi Ateşi" programı kapsamında zirve tırmanışı gerçekleştirilecek.

Türkiye Dağcılık Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz Cumartesi günü Erciyes Dağı'nda zirve tırmanışı yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kayseri Dağcılık İl Temsilcisi Ahmet Duran, 15 Temmuz'da tanklara geçit vermeyerek bombalara göğüs geren, hain darbe girişimine karşı demokrasiyi korumak için canlarını ortaya koyan ve bu uğurda canlarını feda eden şehitleri anmak istediklerini belirtti.

Duran, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizi anmak için Türkiye Dağcılık Federasyonu öncülüğünde '15 Temmuz'da 15 Zirvede 15 Demokrasi Ateşi' adıyla bir program hazırlandı. Bir demokrasi meşalesini de Erciyes'in zirvesinde yakmak için tırmanacağız. Zirvede saygı duruşu yapıp, İstiklal Marşı söyleyecek ve şehitlerimiz için dua edeceğiz. Bu seremoni doğudan batıya 15 Temmuz'da Süphan Dağı, Artos Dağı, Kaçkar Dağı, Erciyes Dağı, Hasan Dağı, Aladağlar Emler Zirvesi, Karacadağ, Düldül Dağı, Aydos Dağı, Bozdağ, Kızlar Sivrisi, Kazdağları, Uludağ, Ilgaz Dağı ve Istranca Dağı'nın zirvelerinde saat 10.00'da, aynı anda yapılacak. Zirve tırmanışına yaklaşık 50 dağcı katılacak.''


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.