pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

13.07.2017 - 13:58, Güncelleme: 13.07.2017 - 13:58
 

Aa Fotoğraflarıyla 81 İlde "15 Temmuz" Sergisi

FETÖ'nün darbe girişimi sırası ve sonrasında Anadolu Ajansı foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Sivas'ta açıldı- Vali Gül: - "AA, Türkiye'nin her yerinden çektiği

SİVAS (AA) - Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Sivas'ta tarihi Buruciye Medresesi önünde açıldı.Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanlığı ve AA'nın iş birliği ile hazırlanan serginin açılışı, Sivas Valisi Davut Gül, eşi Gülden Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Mehmet Kip, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, SESOB Başkanı Beşir Köksal ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Gül ve beraberindekiler daha sonra sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Sergi açılışının ardından açıklamada bulunan Vali Gül, AA'yı tebrik ederek, "AA, Türkiye'nin her yerinden çektiği fotoğrafları Sivas'ta sergileyerek hafızaları tazeledi. Görüldüğünde insanlar 'o gece evet böyle böyle olmuştu, ben bu olayı yaşamıştım' diyecek. Tarihe bir not düştüler." dedi. Vali Gül, serginin hazırlanmasında emeği geçen SESOB ve AA'ya teşekkür etti. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise 15 Temmuz'un Türk milletine birlikte olma şuurunu bağışladığına dikkati çekti. Şehitleri rahmetle andığını dile getiren Aydın, "AA'ya da ayrıca teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz bizlere farklı bir şuur kazandırdı, millet olma şuuru kazandırdı. 81 il, 81 milyon insanın birlikte neleri başarabileceğini ortaya koydu." diye konuştu. SESOB Başkanı Beşir Köksal da 15 Temmuz'un Türkiye'nin yeniden dirilişi, ayağa kalkışı ve ne kadar asil bir millet olduğunu tüm dünyaya gösterdiği bir gün olduğunu vurguladı.Hiçbir terör örgütünün Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozamayacağına işaret eden Köksal, "Bundan sonra Türk milleti, dini istismar edenlere de asla fırsat vermeyecektir. Her yıl 15 Temmuz anılmalı, kutlanmalı, unutulmamalı ve gelecek nesillere de aktarılmalıdır." ifadelerini kullandı. Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara, İstanbul ve Sivas'ta çekilmiş 69 fotoğraftan oluşan sergi, Buruciye Medresesi önünde 16 Temmuz'a kadar açık kalacak. Öte yandan Sivas Valisi Davut Gül ve beraberindekiler, kent meydanında, Sevgi Evleri çocukları tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına hazırlanan el sanatları sergisi ile Sivas Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliği ile düzenlenen "15 Temmuz" temalı resim sergisinin de açılışını gerçekleştirdi.Sevgi Evleri çocukları, 15 Temmuz şehitleri anısına hazırladıkları ve üzerinde Türk bayrağı bulunan 249 balonu dualar eşliğinde gökyüzüne bıraktı.
FETÖ'nün darbe girişimi sırası ve sonrasında Anadolu Ajansı foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Sivas'ta açıldı- Vali Gül: - "AA, Türkiye'nin her yerinden çektiği

SİVAS (AA) - Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektiği fotoğraflardan oluşan "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" Sivas'ta tarihi Buruciye Medresesi önünde açıldı.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanlığı ve AA'nın iş birliği ile hazırlanan serginin açılışı, Sivas Valisi Davut Gül, eşi Gülden Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Mehmet Kip, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, SESOB Başkanı Beşir Köksal ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gül ve beraberindekiler daha sonra sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

Sergi açılışının ardından açıklamada bulunan Vali Gül, AA'yı tebrik ederek, "AA, Türkiye'nin her yerinden çektiği fotoğrafları Sivas'ta sergileyerek hafızaları tazeledi. Görüldüğünde insanlar 'o gece evet böyle böyle olmuştu, ben bu olayı yaşamıştım' diyecek. Tarihe bir not düştüler." dedi.

Vali Gül, serginin hazırlanmasında emeği geçen SESOB ve AA'ya teşekkür etti.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise 15 Temmuz'un Türk milletine birlikte olma şuurunu bağışladığına dikkati çekti.

Şehitleri rahmetle andığını dile getiren Aydın, "AA'ya da ayrıca teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz bizlere farklı bir şuur kazandırdı, millet olma şuuru kazandırdı. 81 il, 81 milyon insanın birlikte neleri başarabileceğini ortaya koydu." diye konuştu.

SESOB Başkanı Beşir Köksal da 15 Temmuz'un Türkiye'nin yeniden dirilişi, ayağa kalkışı ve ne kadar asil bir millet olduğunu tüm dünyaya gösterdiği bir gün olduğunu vurguladı.

Hiçbir terör örgütünün Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozamayacağına işaret eden Köksal, "Bundan sonra Türk milleti, dini istismar edenlere de asla fırsat vermeyecektir. Her yıl 15 Temmuz anılmalı, kutlanmalı, unutulmamalı ve gelecek nesillere de aktarılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin objektifinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara, İstanbul ve Sivas'ta çekilmiş 69 fotoğraftan oluşan sergi, Buruciye Medresesi önünde 16 Temmuz'a kadar açık kalacak.

Öte yandan Sivas Valisi Davut Gül ve beraberindekiler, kent meydanında, Sevgi Evleri çocukları tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına hazırlanan el sanatları sergisi ile Sivas Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliği ile düzenlenen "15 Temmuz" temalı resim sergisinin de açılışını gerçekleştirdi.

Sevgi Evleri çocukları, 15 Temmuz şehitleri anısına hazırladıkları ve üzerinde Türk bayrağı bulunan 249 balonu dualar eşliğinde gökyüzüne bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.