pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

14 Mart Tıp Bayramı

14.03.2017 - 12:58, Güncelleme: 14.03.2017 - 12:58
 

14 Mart Tıp Bayramı

ESKİŞEHİR (AA) - Öz Büro İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Haydar Sayan, gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda büyük bir özveriyle çalışan...

ESKİŞEHİR (AA) - Öz Büro İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Haydar Sayan, gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda büyük bir özveriyle çalışan doktorların ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını bildirdi.Sayan, yaptığı yazılı açıklamada, insana hizmeti amaç edinerek bu uğurda büyük bir özveriyle çalışan, insanlara hizmet vermeyi, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini özveriyle devam ettirmeyi kendilerine ilke edinen sağlık çalışanlarının gösterdikleri fedakarlığın her türlü takdirin üzerinde olduğunu kaydetti.Çalışma koşullarının yarattığı her türlü sıkıntıya rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarının sorunlarının bulunduğunu ifade eden Sayan, hastanelerde taşeron olarak çalışanların ekonomik ve sosyal sorunlarının çözülmesi ve kadrolarının sendikal haklarının bir an evvel çözüme kavuşturulması gerektiğini savundu.
ESKİŞEHİR (AA) - Öz Büro İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Haydar Sayan, gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda büyük bir özveriyle çalışan...

ESKİŞEHİR (AA) - Öz Büro İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Haydar Sayan, gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda büyük bir özveriyle çalışan doktorların ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını bildirdi.

Sayan, yaptığı yazılı açıklamada, insana hizmeti amaç edinerek bu uğurda büyük bir özveriyle çalışan, insanlara hizmet vermeyi, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini özveriyle devam ettirmeyi kendilerine ilke edinen sağlık çalışanlarının gösterdikleri fedakarlığın her türlü takdirin üzerinde olduğunu kaydetti.

Çalışma koşullarının yarattığı her türlü sıkıntıya rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarının sorunlarının bulunduğunu ifade eden Sayan, hastanelerde taşeron olarak çalışanların ekonomik ve sosyal sorunlarının çözülmesi ve kadrolarının sendikal haklarının bir an evvel çözüme kavuşturulması gerektiğini savundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.