pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Müftüsü Balkan Suşehri'nde

14.03.2017 - 12:58, Güncelleme: 14.03.2017 - 12:58
 

Sivas Müftüsü Balkan Suşehri'nde

SİVAS (AA) - Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'nu makamında ziyaret etti.İlçe Müftüleri İstişare Toplantısına...

SİVAS (AA) - Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'nu makamında ziyaret etti.İlçe Müftüleri İstişare Toplantısına katılmak için ilçeye gelen Balkan, ziyarette, Kaymakam Uzunoğlu'na yeni görev yerinde başarı diledi. Balkan, "Her ay farklı ilçemizde ilçe müftülerimizin katılımıyla aylık istişare toplantısı tertip ediyoruz. Bu ay ki toplantımızı ise Suşehri ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Toplantılarda, müftülüklerimizin çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapılmaktadır." dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uzunoğlu da müftüleri ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.Ziyarette, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Karakaya ve Suşehri İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya da hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'nu makamında ziyaret etti.İlçe Müftüleri İstişare Toplantısına...

SİVAS (AA) - Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İlçe Müftüleri İstişare Toplantısına katılmak için ilçeye gelen Balkan, ziyarette, Kaymakam Uzunoğlu'na yeni görev yerinde başarı diledi.

Balkan, "Her ay farklı ilçemizde ilçe müftülerimizin katılımıyla aylık istişare toplantısı tertip ediyoruz. Bu ay ki toplantımızı ise Suşehri ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Toplantılarda, müftülüklerimizin çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapılmaktadır." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uzunoğlu da müftüleri ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Ziyarette, İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Karakaya ve Suşehri İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.