pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

14 Mart Tıp Bayramı

13.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 13.03.2017 - 15:53
 

14 Mart Tıp Bayramı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Tapsız, mesajında, insan sağlığının korunması, mevcut...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Tapsız, mesajında, insan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedeflerinden biri olduğunu vurguladı.Bu nedenle hekimlik mesleğinin tüm toplumlarda önemli ve kutsal bir meslek olarak kabul gördüğünü ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:"Türkiye'de batılı anlamda ilk tıp okulu olan Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire 14 Mart 1827 yılında açılmıştır. Açılış günü 1919 yılından itibaren 14 Mart Tıp Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en zor şartlarda görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlıkta bugünlere gelmemizdeki katkıları için kendilerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Tapsız, mesajında, insan sağlığının korunması, mevcut...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Tapsız, mesajında, insan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedeflerinden biri olduğunu vurguladı.
Bu nedenle hekimlik mesleğinin tüm toplumlarda önemli ve kutsal bir meslek olarak kabul gördüğünü ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:
"Türkiye'de batılı anlamda ilk tıp okulu olan Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire 14 Mart 1827 yılında açılmıştır. Açılış günü 1919 yılından itibaren 14 Mart Tıp Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en zor şartlarda görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlıkta bugünlere gelmemizdeki katkıları için kendilerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.