pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstiklal Marşı'nın Kabulünün Yıl Dönümü

13.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 13.03.2017 - 15:53
 

İstiklal Marşı'nın Kabulünün Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi. Hafik Atatürk Ortaokulu tarafından...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi. Hafik Atatürk Ortaokulu tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrenciler, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını ve İstiklal Marşı’nın yazılışını anlatan çeşitli gösteriler sundu. Programa Hafik Kaymakam İdris Arslan, Hafik Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Korucu, Belediye Başkanı Mitat İlhan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi. Hafik Atatürk Ortaokulu tarafından...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Hafik Atatürk Ortaokulu tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrenciler, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını ve İstiklal Marşı’nın yazılışını anlatan çeşitli gösteriler sundu.

Programa Hafik Kaymakam İdris Arslan, Hafik Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Korucu, Belediye Başkanı Mitat İlhan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.