pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yüksekova’daki iki bölgede nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 15:30, Güncelleme: 04.05.2024 - 15:23
 

Yüksekova’daki iki bölgede nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi

Yüksekova’daki iki bölgede nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapılan çalışmalar sonucu iki noktada sürekli nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi.Yüksekova ilçesinde yaşayan vatandaşlar, Cengiz Topel Caddesi ve Hastane Kavşağında her gün bir eczanenin ’Nöbetçi Eczane’ olarak açık kalması talebinde bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van-Hakkari-Bitlis Eczacı Odası Yüksekova İlçe Temsilcisi Eczacı Sait Gündüz, “İlçemizde hastanenin merkeze olan uzaklığı nedeniyle vatandaşlarımızın ilaca ulaşmasında zaman zaman yaşanan zorlukları ve akşamın erken saatlerinde hastaneye ulaşım sağlayan belediye ve özel servislerin sefer yapmaması nedeniyle çarşı ve hastane bölgesi olmak üzere mayıs ayı itibariyle ikili nöbetçi eczane sistemine geçmiş bulunmaktayız. Ama takdir edersiniz ki ilçemizin asıl sorunu nöbetçi eczane sistemi değil, akşam erken saatlerde hastaneye olan ulaşımın kesintiye uğramasıdır. İlçemiz yetkililerinden bu sorunu ivedilikle ele alıp çözüme kavuşturulmasıdır” ifadelerini kullandı.
Yüksekova’daki iki bölgede nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapılan çalışmalar sonucu iki noktada sürekli nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi.
Yüksekova ilçesinde yaşayan vatandaşlar, Cengiz Topel Caddesi ve Hastane Kavşağında her gün bir eczanenin ’Nöbetçi Eczane’ olarak açık kalması talebinde bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van-Hakkari-Bitlis Eczacı Odası Yüksekova İlçe Temsilcisi Eczacı Sait Gündüz, “İlçemizde hastanenin merkeze olan uzaklığı nedeniyle vatandaşlarımızın ilaca ulaşmasında zaman zaman yaşanan zorlukları ve akşamın erken saatlerinde hastaneye ulaşım sağlayan belediye ve özel servislerin sefer yapmaması nedeniyle çarşı ve hastane bölgesi olmak üzere mayıs ayı itibariyle ikili nöbetçi eczane sistemine geçmiş bulunmaktayız. Ama takdir edersiniz ki ilçemizin asıl sorunu nöbetçi eczane sistemi değil, akşam erken saatlerde hastaneye olan ulaşımın kesintiye uğramasıdır. İlçemiz yetkililerinden bu sorunu ivedilikle ele alıp çözüme kavuşturulmasıdır” ifadelerini kullandı.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.