pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat’ta İki Araç Kundaklandı

28.10.2016 - 08:38, Güncelleme: 28.10.2016 - 08:38
 

Yozgat’ta İki Araç Kundaklandı

Park halindeyken kundaklanan otomobil ve kamyon kullanılamaz hale geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, park halindeyken kundaklanan otomobil ve kamyon kullanılamaz hale geldi, 1 kişi gözaltına alındı.Haşim Kılıç Mahallesi'nde park halinde bulunan otomobil ve kamyon, üzerlerine yanıcı madde dökülerek kundaklandı.Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Otomobil ve kamyonun kullanılmaz hale geldiği yangında, alevlerin sıçradığı bir otomobilde de hasar oluştu.Bölgedeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüpheli Mehmet Y'yi (37), araçları söndürme çalışmalarını izlediği sırada gözaltına aldı.
Park halindeyken kundaklanan otomobil ve kamyon kullanılamaz hale geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, park halindeyken kundaklanan otomobil ve kamyon kullanılamaz hale geldi, 1 kişi gözaltına alındı.

Haşim Kılıç Mahallesi'nde park halinde bulunan otomobil ve kamyon, üzerlerine yanıcı madde dökülerek kundaklandı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.

Otomobil ve kamyonun kullanılmaz hale geldiği yangında, alevlerin sıçradığı bir otomobilde de hasar oluştu.

Bölgedeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüpheli Mehmet Y'yi (37), araçları söndürme çalışmalarını izlediği sırada gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.