pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yolcu otobüsünde 1 kilogram Metamfetamin ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 12:02, Güncelleme: 04.05.2024 - 11:39
 

Yolcu otobüsünde 1 kilogram Metamfetamin ele geçirildi

Yolcu otobüsünde 1 kilogram Metamfetamin ele geçirildi

Malatya’da polis ekiplerinde durdurulan bir yolcu otobüsünde bulunan yolcunun çantasında 1 kilogram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Malatya-Elazığ karayolu üzerinde bulunan Kale uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde arama yapıldı.Otobüste yolcu olarak bulunan bir kadının üst ve çantasında yapılan detaylı aramalarda 1 kilogram Metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan Z.K. isimli kadın sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yolcu otobüsünde 1 kilogram Metamfetamin ele geçirildi
Malatya’da polis ekiplerinde durdurulan bir yolcu otobüsünde bulunan yolcunun çantasında 1 kilogram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Malatya-Elazığ karayolu üzerinde bulunan Kale uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde arama yapıldı.
Otobüste yolcu olarak bulunan bir kadının üst ve çantasında yapılan detaylı aramalarda 1 kilogram Metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan Z.K. isimli kadın sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.