pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yol verme tartışmasında yaşlı adam ile minibüs şoförü birbirine girdi: O anlar kamerada

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2024 - 10:49
 

Yol verme tartışmasında yaşlı adam ile minibüs şoförü birbirine girdi: O anlar kamerada

Yol verme tartışmasında yaşlı adam ile minibüs şoförü birbirine girdi: O anlar kamerada

Esenyurt’ta “yol verme” nedeniyle başlayan tartışmada minibüs şoförü ile yaşlı adam birbirine girdi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle son bulan olay ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, geçtiğimiz Cuma günü Esenyurt Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta park halinde olan minibüsün şoförü ile kapısının önündeki aracı ile hastaneye gitmek isteyen yaşlı bir adam arasında "yol verme" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen olayda minibüs şoförü ile yaşlı adam kavga etmeye başladı. Durumu gören vatandaşlar olaya müdahale ederken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Yaşanan kavgayı ayıran esnaf ise yaşanan olayı, "Kavga yol verme nedeniyle çıktı. Yaşlı adam hastaneye gidecekti, diğer sürücüden yol istedi, vermeyince de kavga çıktı. Birbirlerine saldırmaya çalıştılar ama biz esnaflar olarak hemen müdahale ettik ve tarafları ayırdık. Minibüs şoförünün yanağı kanıyordu, ne geldi yanağına bilmiyorum. Daha sonra tarafları sakinleştirdik" dedi.
Yol verme tartışmasında yaşlı adam ile minibüs şoförü birbirine girdi: O anlar kamerada
Esenyurt’ta “yol verme” nedeniyle başlayan tartışmada minibüs şoförü ile yaşlı adam birbirine girdi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle son bulan olay ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Cuma günü Esenyurt Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta park halinde olan minibüsün şoförü ile kapısının önündeki aracı ile hastaneye gitmek isteyen yaşlı bir adam arasında "yol verme" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen olayda minibüs şoförü ile yaşlı adam kavga etmeye başladı. Durumu gören vatandaşlar olaya müdahale ederken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yaşanan kavgayı ayıran esnaf ise yaşanan olayı, "Kavga yol verme nedeniyle çıktı. Yaşlı adam hastaneye gidecekti, diğer sürücüden yol istedi, vermeyince de kavga çıktı. Birbirlerine saldırmaya çalıştılar ama biz esnaflar olarak hemen müdahale ettik ve tarafları ayırdık. Minibüs şoförünün yanağı kanıyordu, ne geldi yanağına bilmiyorum. Daha sonra tarafları sakinleştirdik" dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.