pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yeni vali makama oturur oturmaz çikolata istedi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 16:30, Güncelleme: 23.04.2024 - 16:28
 

Yeni vali makama oturur oturmaz çikolata istedi

Yeni vali makama oturur oturmaz çikolata istedi

MUŞ (İHA) – Muş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde temsili olarak Vali Avni Çakır’ın makamına oturan 4’üncü sınıf öğrencisi Hafsa Yıldırak ilk olarak çikolata istedi.Eko İnşaat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hafsa Yıldırak, 23 Nisan nedeniyle kısa süreliğine vali oldu. Makamda kurum amirlerine talimatlar veren minik vali, okuluna çocuk parkı isterken kantindeki çikolataların ise bedava dağıtılması talimatını verdi.Muş’taki gelişmeler hakkında temsili Vali Yıldırak’a bilgiler veren Vali Çakır, ilerde bu makamlara şimdiki çocukların oturacağını söyleyerek, “Çocuklarımızın geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanması, ilerde seçeceği meslekleri şimdiden belirlemeleri çok önemlidir. Bayram münasebetiyle makamımızı temsili valimize devrettik” dedi.
Yeni vali makama oturur oturmaz çikolata istedi
MUŞ (İHA) – Muş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde temsili olarak Vali Avni Çakır’ın makamına oturan 4’üncü sınıf öğrencisi Hafsa Yıldırak ilk olarak çikolata istedi.
Eko İnşaat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hafsa Yıldırak, 23 Nisan nedeniyle kısa süreliğine vali oldu. Makamda kurum amirlerine talimatlar veren minik vali, okuluna çocuk parkı isterken kantindeki çikolataların ise bedava dağıtılması talimatını verdi.
Muş’taki gelişmeler hakkında temsili Vali Yıldırak’a bilgiler veren Vali Çakır, ilerde bu makamlara şimdiki çocukların oturacağını söyleyerek, “Çocuklarımızın geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanması, ilerde seçeceği meslekleri şimdiden belirlemeleri çok önemlidir. Bayram münasebetiyle makamımızı temsili valimize devrettik” dedi.

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.