pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yasadışı avlanan 4 kişi suçüstü yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 17:02, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:38
 

Yasadışı avlanan 4 kişi suçüstü yakalandı

Yasadışı avlanan 4 kişi suçüstü yakalandı

Sivas’ta Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma’nın yaptığı kontrol faaliyetlerinde yasadışı avcılık yapan 4 kişi yakalandı.Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Sivas Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı (HAYDİ) ekipleri kentin çeşitli noktalarında koruma kontrollerini sürdürüyor. Zara ve Divriği ilçelerinde yapılan kontrol faaliyetinde 4 kişinin yasadışı avlanan 4 kişiyi suçüstü yakalandı.Kafes avcılığı yaparken suçüstü yakalanan 4 kişiye yasal işlem yapıldı. Ekipler yapılan aramada 8 adet canlı mühre kınalı keklik, 8 adet kafes ve 5 adet ilmek tuzağa el koydu.
Yasadışı avlanan 4 kişi suçüstü yakalandı
Sivas’ta Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma’nın yaptığı kontrol faaliyetlerinde yasadışı avcılık yapan 4 kişi yakalandı.
Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Sivas Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı (HAYDİ) ekipleri kentin çeşitli noktalarında koruma kontrollerini sürdürüyor. Zara ve Divriği ilçelerinde yapılan kontrol faaliyetinde 4 kişinin yasadışı avlanan 4 kişiyi suçüstü yakalandı.
Kafes avcılığı yaparken suçüstü yakalanan 4 kişiye yasal işlem yapıldı. Ekipler yapılan aramada 8 adet canlı mühre kınalı keklik, 8 adet kafes ve 5 adet ilmek tuzağa el koydu.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.