pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yalova’da AVM’deki avize alev alev yanarak düştü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 15:01, Güncelleme: 02.05.2024 - 14:48
 

Yalova’da AVM’deki avize alev alev yanarak düştü

Yalova’da AVM’deki avize alev alev yanarak düştü

Yalova kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin dev avizesi alevler içinde yanarak düştü.Süleymanbey Mahallesi’nde, bulunan alışveriş merkezinin tavandan zincirle sarkan avize alevlere teslim oldu. Elektrik kontağından çıktığı düşülen yangında dev avize alevler içinde yanarak alışveriş merkezinin zemine düştü. Alışveriş merkezinde korku dolu anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Daha sonra alışveriş merkezi görevlileri tarafından alevler söndürüldü.
Yalova’da AVM’deki avize alev alev yanarak düştü
Yalova kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin dev avizesi alevler içinde yanarak düştü.
Süleymanbey Mahallesi’nde, bulunan alışveriş merkezinin tavandan zincirle sarkan avize alevlere teslim oldu. Elektrik kontağından çıktığı düşülen yangında dev avize alevler içinde yanarak alışveriş merkezinin zemine düştü. Alışveriş merkezinde korku dolu anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Daha sonra alışveriş merkezi görevlileri tarafından alevler söndürüldü.

Yalova HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.