pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yalova’da araç motoruna giren kediyi itfaiye kurtardı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 10:30, Güncelleme: 05.05.2024 - 10:20
 

Yalova’da araç motoruna giren kediyi itfaiye kurtardı

Yalova’da araç motoruna giren kediyi itfaiye kurtardı

Yalova’da trafik ışıklarında yolun ortasından kurtarılmak istenirken hafif ticari aracın motoruna giren kedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.Dörtyol mevkii Gaziosmanpaşa Caddesi çıkışında bulunan trafik ışıklarında yavru kedi birden yolu ortasına atladı. Aracında güvenlik kamerası olan bir vatandaş tarafından kurtarılmak istenen kedi, bu kez ise ışıklarda bulunan hafif ticari aracın motor kısmına girdi. Yaşanan durum üzerine bölgeye Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri geldi. Bir süre burada kediyi bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan ekipler, daha sonra aracı müdürlük binasına götürdü. Ekipler burada kediyi sıkıştığı yerden çıkararak Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim etti.
Yalova’da araç motoruna giren kediyi itfaiye kurtardı
Yalova’da trafik ışıklarında yolun ortasından kurtarılmak istenirken hafif ticari aracın motoruna giren kedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
Dörtyol mevkii Gaziosmanpaşa Caddesi çıkışında bulunan trafik ışıklarında yavru kedi birden yolu ortasına atladı. Aracında güvenlik kamerası olan bir vatandaş tarafından kurtarılmak istenen kedi, bu kez ise ışıklarda bulunan hafif ticari aracın motor kısmına girdi. Yaşanan durum üzerine bölgeye Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri geldi. Bir süre burada kediyi bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan ekipler, daha sonra aracı müdürlük binasına götürdü. Ekipler burada kediyi sıkıştığı yerden çıkararak Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim etti.

Yalova HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.