pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2024 - 13:30, Güncelleme: 28.04.2024 - 13:21
 

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; hırsızlık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, ikametinde baza ile duvar arasında saklanır halde yakalandı.Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince; ’Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.K.’yi (27) yakalamak için operasyon düzenledi. N.K.’nin bulunduğu ikamete giren ekipler, şahsı baza ile duvar arasında saklanırken yakaladı.Gözaltına alınan N.K., işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.
Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; hırsızlık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, ikametinde baza ile duvar arasında saklanır halde yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince; ’Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.K.’yi (27) yakalamak için operasyon düzenledi. N.K.’nin bulunduğu ikamete giren ekipler, şahsı baza ile duvar arasında saklanırken yakaladı.
Gözaltına alınan N.K., işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.