pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yağmur bulutları İzmir semalarında

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 16:01, Güncelleme: 04.05.2024 - 15:44
 

Yağmur bulutları İzmir semalarında

Yağmur bulutları İzmir semalarında

İzmir’de zaman zaman etkili olan sağanak yağmur öncesi kentin üzerini kara bulutlar kapladı. Bulutların gökyüzünü kaplaması ve yağmurun gelişi böyle görüntülendi.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İzmir’de sağanak yağış bazı ilçelerde zaman zaman etkili oldu. Yağmur öncesi kentin üzerini kara bulutlar kaplarken, bulutların kentin üzerini kapladığı ve bölgesel olarak yağışın etkili olduğu anlar anbean görüntüledi. Bazı vatandaşların hazırlıksız yakalandığı yağmur, kentte herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı.
Yağmur bulutları İzmir semalarında
İzmir’de zaman zaman etkili olan sağanak yağmur öncesi kentin üzerini kara bulutlar kapladı. Bulutların gökyüzünü kaplaması ve yağmurun gelişi böyle görüntülendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İzmir’de sağanak yağış bazı ilçelerde zaman zaman etkili oldu. Yağmur öncesi kentin üzerini kara bulutlar kaplarken, bulutların kentin üzerini kapladığı ve bölgesel olarak yağışın etkili olduğu anlar anbean görüntüledi. Bazı vatandaşların hazırlıksız yakalandığı yağmur, kentte herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.