pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 09:32, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:03
 

Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi

Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi

Erzincan’da sürü halinde yaban keçileri, fotokapanla görüntülendi.Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşayan, avlanılması ve evcilleştirilmesi yasak olan yaban keçileri, bugünlerde yiyecek bulmak için Erzincan - Tunceli arasındaki Munzur Dağının otlaklarını mekan tuttu. Gündüz saatlerinde sürüler halinde indikleri alanda otlanan yaban keçileri, beslendikten sonra yüksek kesimlerdeki yaşam alanlarına dönüyor.Erzincan’da fotoğraf sanatçıları ve belgesel tutkunlarının hayranlıkla izledikleri yaban keçisi sürüsü İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibi tarafından fotokapanla görüntülendi.
Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi
Erzincan’da sürü halinde yaban keçileri, fotokapanla görüntülendi.
Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşayan, avlanılması ve evcilleştirilmesi yasak olan yaban keçileri, bugünlerde yiyecek bulmak için Erzincan - Tunceli arasındaki Munzur Dağının otlaklarını mekan tuttu. Gündüz saatlerinde sürüler halinde indikleri alanda otlanan yaban keçileri, beslendikten sonra yüksek kesimlerdeki yaşam alanlarına dönüyor.
Erzincan’da fotoğraf sanatçıları ve belgesel tutkunlarının hayranlıkla izledikleri yaban keçisi sürüsü İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibi tarafından fotokapanla görüntülendi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.