pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çelik: "Güzeldere ve Yeni Köprü tünelleri bitirilmeli"

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 12:00, Güncelleme: 30.04.2024 - 11:57
 

Vali Çelik: "Güzeldere ve Yeni Köprü tünelleri bitirilmeli"

Vali Çelik: "Güzeldere ve Yeni Köprü tünelleri bitirilmeli"

Hakkari Valisi Ali Çelik, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e devam eden Güzeldere ve Yeni Köprü tünellerinin bu yıl içinde bitirilmesi gerektiğini söyledi.Vali Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e ziyaret gerçekleştirdi. Hakkâri’nin ulaştırma ve altyapı alanında devam eden projeleri ve ihtiyaç duyulan konuların istişare edildiği ziyarette, devam eden Güzeldere ve Yeni Köprü tünellerinin de bu yıl içinde bitirilmesi çalışmaları ele alındı.Vali Çelik, desteklerinden dolayı Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e teşekkürlerini iletti.
Vali Çelik: "Güzeldere ve Yeni Köprü tünelleri bitirilmeli"
Hakkari Valisi Ali Çelik, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e devam eden Güzeldere ve Yeni Köprü tünellerinin bu yıl içinde bitirilmesi gerektiğini söyledi.
Vali Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e ziyaret gerçekleştirdi. Hakkâri’nin ulaştırma ve altyapı alanında devam eden projeleri ve ihtiyaç duyulan konuların istişare edildiği ziyarette, devam eden Güzeldere ve Yeni Köprü tünellerinin de bu yıl içinde bitirilmesi çalışmaları ele alındı.
Vali Çelik, desteklerinden dolayı Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e teşekkürlerini iletti.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.