pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aydoğdu, Ergan Dağında incelemelerde bulundu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 18:01, Güncelleme: 05.05.2024 - 17:39
 

Vali Aydoğdu, Ergan Dağında incelemelerde bulundu

Vali Aydoğdu, Ergan Dağında incelemelerde bulundu

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Ergan Dağı Kayak Merkezinde incelemelerde bulunarak yapımı devam eden bungalov evler, karavan park yeri ve Ardıçlı Gölü kenarındaki çalışmalarla ilgili olarak Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’tan bilgi aldı.Vali Aydoğdu, Ergan Dağı Kayak Merkezi’nin Türkiye’nin en uzun ve en güzel pistlerine sahip olduğunu, tüm kayak severleri önümüzdeki kayak sezonunda da en iyi şekilde ağırlamak için gerekli çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Kayak Merkezi’mizi, kayak sezonu dışında da yerli ve yabancı turistlerin, hemşehrilerimizin 12 ay boyunca faydalanacağı bir merkez haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.Vali Aydoğdu’ya Ergan Dağı Kayak Merkezinde Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Valilik Özel Kalem Müdürü Fatih Şen ile İl Özel İdaresi Şube Müdürleri eşlik etti.
Vali Aydoğdu, Ergan Dağında incelemelerde bulundu
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Ergan Dağı Kayak Merkezinde incelemelerde bulunarak yapımı devam eden bungalov evler, karavan park yeri ve Ardıçlı Gölü kenarındaki çalışmalarla ilgili olarak Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’tan bilgi aldı.
Vali Aydoğdu, Ergan Dağı Kayak Merkezi’nin Türkiye’nin en uzun ve en güzel pistlerine sahip olduğunu, tüm kayak severleri önümüzdeki kayak sezonunda da en iyi şekilde ağırlamak için gerekli çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Kayak Merkezi’mizi, kayak sezonu dışında da yerli ve yabancı turistlerin, hemşehrilerimizin 12 ay boyunca faydalanacağı bir merkez haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.
Vali Aydoğdu’ya Ergan Dağı Kayak Merkezinde Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Valilik Özel Kalem Müdürü Fatih Şen ile İl Özel İdaresi Şube Müdürleri eşlik etti.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.