pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uşak’ta 1 kişi tabancayla ağır yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 16:01, Güncelleme: 04.05.2024 - 15:45
 

Uşak’ta 1 kişi tabancayla ağır yaralandı

Uşak’ta 1 kişi tabancayla ağır yaralandı

Uşak’ta meydana gelen olayda 1 kişi tabancayla vurularak ağır yaralandı.Olay, Uşak merkeze bağlı Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kişinin tabancayla vurulduğu ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince ağır yaralı olduğu belirlenen M.E’yi (28) Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan M.E’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerince kaçan şüpheli veya şüpheliler için yakalanması için çalışma başlatıldı.
Uşak’ta 1 kişi tabancayla ağır yaralandı
Uşak’ta meydana gelen olayda 1 kişi tabancayla vurularak ağır yaralandı.
Olay, Uşak merkeze bağlı Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kişinin tabancayla vurulduğu ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince ağır yaralı olduğu belirlenen M.E’yi (28) Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan M.E’nin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerince kaçan şüpheli veya şüpheliler için yakalanması için çalışma başlatıldı.

Uşak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.