pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ünilig Espor şampiyonları belli oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 11:01, Güncelleme: 05.05.2024 - 10:30
 

Ünilig Espor şampiyonları belli oldu

Ünilig Espor şampiyonları belli oldu

Ünilig Espor 2023-2024 sezonunda League of Legeds ve Valorant branşlarında şampiyonlar belli oldu.Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ünilig Espor müsabakaları son buldu. Omen Club’ın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada İstanbul Beykent Üniversitesi 3. olma başarısını gösterdi.Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara ödülleri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay tarafından verildi.
Ünilig Espor şampiyonları belli oldu
Ünilig Espor 2023-2024 sezonunda League of Legeds ve Valorant branşlarında şampiyonlar belli oldu.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ünilig Espor müsabakaları son buldu. Omen Club’ın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada İstanbul Beykent Üniversitesi 3. olma başarısını gösterdi.
Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara ödülleri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay tarafından verildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.