pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 15:01, Güncelleme: 04.05.2024 - 14:43
 

UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği

UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde ve Cittaslow kategorisinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hafta sonu hareketliliği devam ediyor.Tarihi, han, hamam ve konakları ile ünlü Safranbolu’da yaşanan hafta sonu hareketliliği sürüyor.Genellikle üç katlı, 6-8 odalı, ihtiyaçlara uygun tasarlanmış, estetik biçimde şekillendirilmiş tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.Tarihi çarşının Arnavut kaldırımlı sokaklarında dolaşıp, müze ve konakları gezen tatilciler, Hıdırlık Tepesi’nden şehir manzarasını seyretme imkanı yakalıyor.
UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği
UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde ve Cittaslow kategorisinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hafta sonu hareketliliği devam ediyor.
Tarihi, han, hamam ve konakları ile ünlü Safranbolu’da yaşanan hafta sonu hareketliliği sürüyor.
Genellikle üç katlı, 6-8 odalı, ihtiyaçlara uygun tasarlanmış, estetik biçimde şekillendirilmiş tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor.
Tarihi çarşının Arnavut kaldırımlı sokaklarında dolaşıp, müze ve konakları gezen tatilciler, Hıdırlık Tepesi’nden şehir manzarasını seyretme imkanı yakalıyor.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.