pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uludağ’da Nisan ayında kar sürprizi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 20.04.2024 - 17:23
 

Uludağ’da Nisan ayında kar sürprizi

Uludağ’da Nisan ayında kar sürprizi

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ’da Nisan ayında kar yağışı etkili oldu. Hava sıcaklığı eksi 1 ile 9 derece arasında ölçüldü.Türkiye’nin en gözde kış turizm merkezlerinin başında gelen Uludağ’da, Nisan ayında hava sıcaklarının düşmesiyle kar yağışı etkili oldu. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının eksi 1 ile 9 derece arasında olarak ölçülen Uludağ’da, kar yağışının gün boyunca devam etmesi tahmin ediliyor.
Uludağ’da Nisan ayında kar sürprizi
Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ’da Nisan ayında kar yağışı etkili oldu. Hava sıcaklığı eksi 1 ile 9 derece arasında ölçüldü.
Türkiye’nin en gözde kış turizm merkezlerinin başında gelen Uludağ’da, Nisan ayında hava sıcaklarının düşmesiyle kar yağışı etkili oldu. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının eksi 1 ile 9 derece arasında olarak ölçülen Uludağ’da, kar yağışının gün boyunca devam etmesi tahmin ediliyor.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.