pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 19:01, Güncelleme: 18.04.2024 - 18:29
 

Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor

Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor

TUNCELİ (İHA) – Tunceli’de terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 8 sığınak, EYP düzenekleri ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca 17 Nisanda Hozat ilçesi Atnalı Anabarınma Alanı Kuru Dere Mahallesi, Kurt Tepeleri, Beşik Tepe, Meteris Tepe ve Tahar Çayı bölgelerinde Şehit Savcı Murat Uzun operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonlarda, 8 sığınak tespit edildi. Yapılan aramalarda 3 adet EYP düzeneği, 9 adet pil bloğu, 5 adet büyük tüp, 2 adet küçük tüp, 2 adet akü, çok sayıda teknik ve yaşam malzemesi, ele geçirildi.
Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor
TUNCELİ (İHA) – Tunceli’de terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 8 sığınak, EYP düzenekleri ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca 17 Nisanda Hozat ilçesi Atnalı Anabarınma Alanı Kuru Dere Mahallesi, Kurt Tepeleri, Beşik Tepe, Meteris Tepe ve Tahar Çayı bölgelerinde Şehit Savcı Murat Uzun operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonlarda, 8 sığınak tespit edildi. Yapılan aramalarda 3 adet EYP düzeneği, 9 adet pil bloğu, 5 adet büyük tüp, 2 adet küçük tüp, 2 adet akü, çok sayıda teknik ve yaşam malzemesi, ele geçirildi.

Tunceli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.