pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Turgutlu Belediyesi ‘En güzel erik’ yarışması düzenliyor

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 16:04, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:45
 

Turgutlu Belediyesi ‘En güzel erik’ yarışması düzenliyor

Turgutlu Belediyesi ‘En güzel erik’ yarışması düzenliyor

Turgutlu Belediyesi, sadece Turgutlu’da yetişen, tadı ve üzerindeki buğusuyla hem Türkiye’de hem de dünyada adından söz ettiren Dumanlı Papaz Eriğinin tanıtımı için “En Güzel Erik Yarışması” etkinliği gerçekleştirecek. Yarışma, 5 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de Irlamaz Dinlenme Alanı’nda yapılacak.Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Doğa Kültür Yaşam Derneği (YAŞAMDER) ve işbirliği ile Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği düzenleyecek. Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’nde; Turgutlu’da yetişen ve lezzetiyle adından söz ettiren Dumanlı Papaz Erik Hasadı etkinliği de yapılacak. Dumanlı Papaz Erik Hasadı etkinliğinde “En Güzel Erik Yarışması” gerçekleştirilecek.Yarışmada dereceye girenler için birincilik ödülü 2 bin TL mazot, ikincilik ödülü bin TL gübre, üçüncülük ödülü ise bin TL zirai ilaç çeki takdim edilecek. ‘En Güzel Erik Yarışması’na katılmak isteyenler katılımcıların, yarışmaya katılacak oldukları eriklerle birlikte 5 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de Irlamaz Dinlenme Alanı’nda olmaları istendi.“Sadece Turgutlu’da yetişen bu eriğimizi herkese tanıtacağız”Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’ni bu yıl beşinci kez YAŞAMDER ortaklığında düzenleyeceğiz. Yerel tohum satışını böylesi takas etkinlikleriyle hatırlatacak, çiftçilerimizi bilinçlendireceğiz. Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda bir ilke imza attığımız Dumanlı Papaz Erik Hasadı En Güzel Erik Yarışması’nın ikincisini yapacağız. Gediz Nehri’nin bereketlendirdiği topraklarda sadece Turgutlu’da yetişen bu eriğimizi herkese tanıtacağız. 5 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceğimiz Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’mize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.
Turgutlu Belediyesi ‘En güzel erik’ yarışması düzenliyor
Turgutlu Belediyesi, sadece Turgutlu’da yetişen, tadı ve üzerindeki buğusuyla hem Türkiye’de hem de dünyada adından söz ettiren Dumanlı Papaz Eriğinin tanıtımı için “En Güzel Erik Yarışması” etkinliği gerçekleştirecek. Yarışma, 5 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de Irlamaz Dinlenme Alanı’nda yapılacak.
Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Doğa Kültür Yaşam Derneği (YAŞAMDER) ve işbirliği ile Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği düzenleyecek. Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’nde; Turgutlu’da yetişen ve lezzetiyle adından söz ettiren Dumanlı Papaz Erik Hasadı etkinliği de yapılacak. Dumanlı Papaz Erik Hasadı etkinliğinde “En Güzel Erik Yarışması” gerçekleştirilecek.
Yarışmada dereceye girenler için birincilik ödülü 2 bin TL mazot, ikincilik ödülü bin TL gübre, üçüncülük ödülü ise bin TL zirai ilaç çeki takdim edilecek. ‘En Güzel Erik Yarışması’na katılmak isteyenler katılımcıların, yarışmaya katılacak oldukları eriklerle birlikte 5 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de Irlamaz Dinlenme Alanı’nda olmaları istendi.

“Sadece Turgutlu’da yetişen bu eriğimizi herkese tanıtacağız”
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’ni bu yıl beşinci kez YAŞAMDER ortaklığında düzenleyeceğiz. Yerel tohum satışını böylesi takas etkinlikleriyle hatırlatacak, çiftçilerimizi bilinçlendireceğiz. Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda bir ilke imza attığımız Dumanlı Papaz Erik Hasadı En Güzel Erik Yarışması’nın ikincisini yapacağız. Gediz Nehri’nin bereketlendirdiği topraklarda sadece Turgutlu’da yetişen bu eriğimizi herkese tanıtacağız. 5 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceğimiz Yerel Tohum Takas ve Bahar Şenliği’mize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.