pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Trafikteki tartışmada kan aktı: 4 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 20:00, Güncelleme: 30.04.2024 - 19:48
 

Trafikteki tartışmada kan aktı: 4 yaralı

Trafikteki tartışmada kan aktı: 4 yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaya ile otomobildeki şahıslar arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.Olay, Muhittin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi üzeri eski itfaiye mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, yolda yürüyen E.U. ile seyir halindeki otomobildeki şahıslar arasında ‘küfür’ yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı. Yaya E.U.’nun falçatalı saldırısına uğrayan S.T. yüzünden, kuzeni M.T. de elinden yaralandı. Daha sonra U.T.’nin de dahil olduğu kavgada, kaçarken Ahmet Piriştina Caddesi girişinde durdurulan E.U. tekme ve yumrukla darp edildi.4 kişinin karıştığı kavga, polisin olay yerine gelmesiyle son buldu. Yaralanan 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla özel hastane ve Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.
Trafikteki tartışmada kan aktı: 4 yaralı
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaya ile otomobildeki şahıslar arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.
Olay, Muhittin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi üzeri eski itfaiye mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, yolda yürüyen E.U. ile seyir halindeki otomobildeki şahıslar arasında ‘küfür’ yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı. Yaya E.U.’nun falçatalı saldırısına uğrayan S.T. yüzünden, kuzeni M.T. de elinden yaralandı. Daha sonra U.T.’nin de dahil olduğu kavgada, kaçarken Ahmet Piriştina Caddesi girişinde durdurulan E.U. tekme ve yumrukla darp edildi.
4 kişinin karıştığı kavga, polisin olay yerine gelmesiyle son buldu. Yaralanan 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla özel hastane ve Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.