pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Trabzonspor, Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 21:30, Güncelleme: 30.06.2024 - 21:12
 

Trabzonspor, Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, 35 yaşındaki Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme ile 2 yıllık anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.Bordo-mavili kulüpten transferle ilgili KAP’a yapılan açıklamada, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1.575.000 Euro garanti ücret ve 500.000 Euro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %2,9’u oranında ödeme yapılacaktır" denildi.
Trabzonspor, Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
Trabzonspor, 35 yaşındaki Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme ile 2 yıllık anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Bordo-mavili kulüpten transferle ilgili KAP’a yapılan açıklamada, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1.575.000 Euro garanti ücret ve 500.000 Euro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %2,9’u oranında ödeme yapılacaktır" denildi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.