pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 20:30, Güncelleme: 28.03.2024 - 20:27
 

Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor

Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. İlk grupta yer alanlar salonda rejenerasyon ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi. İkinci grupta yer alanlar ise sahada koordinasyon ve çabukluk çalışmalarının ardından rondo çalışması yaptı. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışması ile tamamlandı. Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. İlk grupta yer alanlar salonda rejenerasyon ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi. İkinci grupta yer alanlar ise sahada koordinasyon ve çabukluk çalışmalarının ardından rondo çalışması yaptı. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışması ile tamamlandı. Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.